Om institutionen

Humlebo børnehave er en selvejende institution fra 1967.

Børnehaven er normeret til 40 børn i alderen 3-6 år. Institutionen er beliggende tæt på Haslev centrum, hvilket giver gode muligheder for at benytte byens tilbud og deltage i arrangenmenter. Som fast aktivitet hver uge kan nævnes brug af hallen ved Sophiendalskolen og de 22 ældste børn går i svømmehallen.

Børnehavens rammer:

Humlebo er en mindre institution normeret til 40 børn  fordelt på to stuer. Denne størrelse institution gør det muligt for børn og voksne hurtigt at lære hinanden at kende og børnene gør brug af hele huset i deres leg og aktivitetsvalg.

Indvendigt er der to grupperum/stuer, et værksted, en "skolestue", et puderum og et "vinkerum" med udsigt til vejen, så vi kan vinke farvel til mor og far om morgenen og hvor børnene har mulighed for at sove til middag. Der er et lille anretterkøkken, to badeværelser med børnetoiletter, kontor og personalerum.

Udearealet er inddelt i to opdelte legepladser. Vi har på den ene side af huset et asfalteret område, hvor vi kan cykle, der er sandkasse, klatrestativer, rutsjebane og gynger. På den anden side af husdet er en græsplæne med en høj, et stort legehus og sandkasse. Hele udearealet er omkranset af træer og buske.